sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Polttarit onnistuivat hyvin ja hauskaa oli!

Aamulla kokoonnuimme morsiammen kodin lähellä. Yllätys oli täydellinen, morsian ei osannut aavistaa ollenkaan polttaripäiväänsä. Hauskaa meillä oli ja seura oli mitä parhainta:) Kiitos kaikille mukana olijoille!

Polttarit alkoivat piknik aamiaisella ja koko päivä meni kyllä todella nopeasti, yöllä vasta morsian pääsi kotiinsa:) Tässä pikainen kertaus päivän tapahtumista (tosi typistetysti siis):


Piknik paikka oli mitä kaunein. Ei uskoisi, että Hakunilasta löytyy näin kaunis maalaismaisema! Olimme siis Hakunilan kartanon mailla aamupiknikillä. Sääkin suosi meitä aamusta kivasti!

Piknikillä oli jos jonkinlaista herkkua, kukaan ei jäänyt nälkäiseksi;)Piknikin lopuksi meillä oli suklaamaistiaiset:

Olimme korukurssilla Sinellissä ja minä tein itselleni korut häihin, asuuni sopivat:) Muiden koruja en ehtinyt kuvaamaan... Ehdin tehdä lisäksi vielä muutamat korvakorut neidille, nuo mustat sopivat neidin asuun häihin:

Morsiammen esikoinen oli viikon sirkusleirillä ja siellä oli loppuesitys 11.6., tottakai saimme esityksen sopimaan polttariohjelmaan ja kävimme koko porukalla esityksen katsomassa Kaapelitehtaalla. Kuvia on, mutta niitä en julkista, kun en naamakuvia julkaise. Esitys oli loistava, lapset olivat oppineet viikossa kaikenlasista sirkusmaista:)

Morsian pääsi jalkahoitoon ja me muut kävimme kahvilla ja jätskillä odotellessamme. Jalkahoidon jälkeen kävimme golffaamassa:Minä löysin itsestä piileviä kykyjä;) En ole ikinä osannut golffata, siis tätä ennen, heh! Sain meidän porukan parhaan tuloksen ja palkinnon:Ikeassa oli viimeinen rasti ennen saunomista, siitä ei kuvia minulla ole, kun kamerasta loppui hönkä... Tietysti!

Illaksi tulimme meille ja kävimme morsiussaunassa, siellä ei luonnollisesti kuvia otettu;) Olin varannut meille iltapurtavaa, sekä suolaista että makeaa. Lahjatkin annoimme ja morsian sai arvuutella keneltä mikäkin oli, kaikki lahjat (muistamiset) oli niin omannäköisiä, että vaikeaa se ei ollut:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti