lauantai 26. maaliskuuta 2011

Laitetaas arvonta käyntiin! :)

No niin laitetaas lupaamani arvonta alulle:) Mutta ensi haluan esitellä teille tyttäreni "harrastuksen", hän keräilee Sylvian Families hahmoja ja haluaisi niille suuremman talonkin:) Tämän talon ja muutaman hahmon hän sai meiltä joululahjaksi viime vuonna, yhden perheen kummeiltaan, muut hän on ostanut itse omilla säästöillään.

Tässä kuva talossa, siellä asukkaat työntouhussa:)Tässä kuva talon vieressä olevasta donitsikojusta, aika herkkuja siellä myydään:Ja jotta perhe ei pääse laihtumaan, niin talon toisella puolella myydään herkullisia kakkuviipaleita:Olen päättänyt arpoa kolme palkintoa ja jokaisesta kommentista tulee yksi arpa, jos olet lukijani saat myös toisen arvan:) (Muista mainita tästä kommentissasi!)
MUOKS. Lukijalla tarkoitan tässä sitä, että on tuossa sivupalkissa lukijanani:) Ja riittää, että nyt liityt tämän arvonnan aikana lukijaksi, niin saat sen kaksi arpaa.
Ja mielelläni arvon sellaisia palkintoja mitä te itse tahdotte voittaa:D Eli mainitse kommentissa myös se mitä palkintoa tavoittelet:) Ja jos sattuu käymään niin, että kaikki tai osa voittajista tavoittelee samaa palkintoa, arvon vielä kuka saa sen tavoittelemansa ja kuka saa sitten jonkun muun noista palkinnoista:)

1. palkinto on voittajan valinnan mukaan huivi, sukat tai kämmekkäät (huivi vaihtoehtona on Revontuli tai Annis, näitä molemmat toteutan vironvillasta).
Ja vielä sellaisen asian päätin, että kun minulla tuota lankaa on varastossani niin paljon, niin en aio palkintoon ostaa uutta vaan toteutan sen jo olemassa olevasta langasta, väritoiveen saa toki esittää, mutta jos sitä ei löydy varastosta niin sitten neulon jostain muusta väristä:)

2. palkinto on ommellen tehty kassi. Tämänkin kassin omepelen varastoistani löytyvästä kankaasta, väritoivetta toki saa esittää tässäkin palkinnossa:) Vaihtoehtoisesti voin lahjoittaa lankaa, Zeldan värjäämää yhden vyyhdin:) Tämänkin siis omista varastoistani;)

3. palkinto on silmukkamerkkejä 12 kappaletta ja neulojan korvikset, teen 6 avattavaa ja 6 kiinteää silmukkamerkkiä. Ja nämäkin teen varastoistani löytyvistä materiaaleista:)

Arvon palkinnon 18. hääpäivämme kunniaksi 10.4.2011, arvontaan voi osallistua 10.4.2011 klo 16.00 asti:)

Onnea arvontaan kaikille:)

93 kommenttia:

 1. Voi mahoton , kerkesin ekana :)
  Jos valita pitää, niin taidan kallistua tuohon kakkoseen. Kasseja aina tarvitsee ja vaihtoehtoa, lankaakaan ei koskaan ole liikaa.
  Khdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 2. Ahkeraa pikkuväkeä talossa touhuaa! Tuon harrastuksen parissa aika kuluu mukavasti.

  Mahtavat palkinnot arvonnassasi!
  Mukaan kahdella arvalla, eli olen lukijasi ollut jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 3. Etukäteis onnittelut tulevasta huisista lävijämäärästä :)

  Hmmm... niin ihanat lahjat että on vaikee valita :) kallistun kuitenki noihin silmukkamerkkeihin, jos onnetar sattuisi suosimaan ^^

  Ja kahdella arvalla pelataan :)

  VastaaPoista
 4. Ihana nukkekotielämä teillä pyörii :)

  Onnittelut sekä tulevasta hääpäivästä, että kävijämäärän huikeasta luvusta. Osallistun kahdella arvalla minäkin. Jos onni sattuu suosimaan, niin lahjaksi haluaisin punasävyisen revontulen taikka lankaa. Kaikki palkinnost tosin olisivat haluttuja :D

  VastaaPoista
 5. Ihana nukkekoti!
  Osallistun ihan innoissani arvontaan kahdella arvalla. Kaikki palkinnot kuulostavat houkuttelevilta, en pysty valitsemaan :)

  VastaaPoista
 6. Kaksi arpaa, hienot palkinnot :)

  VastaaPoista
 7. Sullahan on hääpäivä het sopivasta matkan jälkeen ;) Osallistun arvontaan ja niin on ihanat palkinnot, että vaikea valita....kaikki käy. Ehkä nyt kuitenkin eka toivon silmukkamerkkejä, kun teen parhaillaan Annista ja huomasin, että siihen niitä tarviin ja paljon, helpoottaa niin kovasti mallikertojen kanssa. Sun tekemä kassi, vihreänä, olis myös upea ja sukat tarttisin.

  VastaaPoista
 8. On niin kiva pupujen koti, niin ollaan työntouhussa. Ja tuo kakkukauppa nam..

  ensimmäinen ja toinen palkinto kuulostaa kivoilta :). Kahdella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 9. Arvonta juuri silloin, kun minulla alkavat täällä meillä Party Lite kutsut. ;-) . Kaikkea sitä lupaa, heti matkan jälkeen järjestää.
  Kaikki palkinnot kiehtovat. Vaikea päättää.
  Osallistun kuitenkin kahdella arvalla ja olisiko se nyt sitten Revontuli, eihän niitä itsellläni ole kun yksi, vaikka niitä onkin tullut tehtyä.

  VastaaPoista
 10. Minäpä olen kans mukana!!! Kahdella arvalaa, lukija olen :)

  Minä tavoittelisin tota 2. palkintoa ja jos se olisi mahdollista saada Zeldan lankana, nii jee!! Olen niitä jo kauan himoinnut ja nyt tsäänssit saada!! :D

  VastaaPoista
 11. Toinenkin lukija ilmottautuu arvontaan mukaan! Jestas mitkä palkinnot! Blogiasi on ilo lukea. Nyt vaan arpaonnea jännäämään... :D

  VastaaPoista
 12. Lukija mukana kahdella arvalla! Valtavan hienot palkinnot olet laittanut, mutta houkuttelevin niistä oli tuo ykkönen!

  Ja onnittelut huikeista lukijamääristä :)

  VastaaPoista
 13. Hip, minäkin haluan osallistua arvontaa, ja kahdella arvalla :)
  Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle !

  VastaaPoista
 14. Minäkin olen nyt lukijasi myös, joten kahdella arvalla lähden tavoittelemaan neulomaasi huivia ihan minkä värisenä tahansa :) tosin kelpaa mulle kassi tai silmukkamerkitkin jos onni sattuu suosimaan...

  VastaaPoista
 15. Olen mukana kahdella arvalla. Huivi olisi hieno, Annista ei mulla olekaan.Hyvää sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 16. Hieno nukkekoti!

  Lukija olen, elikkä kahdella arvalla mukaan. Huivi olisi mahtava palkinto :)

  VastaaPoista
 17. Mukana olen yhdellä arvalla ! Palkinnot ovat hienoja kaikki ja kelpaavat, mutta Annista tavoittelen !

  VastaaPoista
 18. Voi miten ihanat arpajaiset :) Ja aivan ihana tuo tyttäresi talo asukkeineen!

  Osallistun kahdella arvalla, ja jos onni on myötä, niin toivoisin Annis-huivin tai värjättyä lankaa :) Kuulostaapa aivan ihanalta.

  VastaaPoista
 19. Onnea tulevan hääpäivän ja mukavan kävijämäärän johsdosta ! Onnen mahdollisesti suosiessa huivi olis kiva, värisuosikit vihreet, ruskeet, oranssit. Muutkin toki passaa......

  ievuska

  VastaaPoista
 20. Ihana nukkekoti!

  Revontulihuivi olisi kiva palkinto, kun en ole sitä itse saanut aikaiseksi..

  t. TiiMa Neulomosta

  VastaaPoista
 21. Minäkin osallistun kahdella arvalla. Palkinnot ovat hyvät. Vaikea valita. Ehkäpä se olisi tuo kolmas palkinto minkä haluaisin eniten.

  VastaaPoista
 22. Juu mää kans mukana kahdella arvalla ja jos onni suo..mikä on mun tuurilla erittäin harvinaista..niin mut saa yllättää..rakastan ylläreitä..ihuna pupu koti ja etukäteen onnittelut hääpäivästä...

  VastaaPoista
 23. Täytyyhän tähänkin arvontaan osallistua! Neulojan korvikset olisi kiva saada... ;)

  VastaaPoista
 24. Unohdin mainita, että myös minulla on kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 25. Osallistun revontulen arvontaan =)

  VastaaPoista
 26. Pakko osallistua, kun on niin kiva blogi ja ihanat palkinnot :) Kakkosta tavoitellaan, jos sattuu arpaonni suosimaan :)

  VastaaPoista
 27. Ihania pikku asukkeja! Osallistun yhdellä arvalla ja haaveilen saavani Anniksen :-) vaikka palkinto kuin palkinto kyllä kelpaa!

  VastaaPoista
 28. SNYkin täältä ottaa osaa arvontaan. Tuo kassipalkinto olisi mieluinen :D

  VastaaPoista
 29. Kokeilen tässä osaanko osallistua. Onnea hääpäivän johdosta. Kiva nukkekoti!
  Jos onni suosii, niin huivi.

  Tähän asti meni hyvin, mutta mihin nimimerkki???? Olen Nestori neulomosta.

  VastaaPoista
 30. Arvonta, kivaa! Ei ole mikään erityisesti ykkössijalla, mikä vain kelpaa oikein mainiosti.

  VastaaPoista
 31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. kokeilen onnea,2 arvalla. Sylvian Families hahmot ovat minulle aika tuttuja,olen töissä lelualalla :) palkinnosta eniten houkuttelee se 1 ja revontuli, mutta kaikki on terverttullutta jos onni sua minua :)

  VastaaPoista
 33. Kiva pupu koti. Mahtavat palkinnot mutta jos onni suo, niin silmukkamerkit.

  VastaaPoista
 34. Suloinen nukkekoti! Ja liityin lukijaksesi ;)

  VastaaPoista
 35. Yhdellä arvalla koeilen onneani! Kaikki palkinnot kuulostavat houkuttelevilta, mutta ehkä voisin lankaa tai kassin vastaanottaa :)

  VastaaPoista
 36. Kokeilen onneani kahdella arvalla;) Kaikki palkintosi ovat upeita, voisin vaikka ottaa kassin tai toisena vaihtoehtona langan, jos nyt onni potkaisee...Blogissasi on aina kiva vierailla.

  VastaaPoista
 37. osallistun arvontaan.kämmekkäät tai huivi tai lankaa olisi hienoa saada.

  VastaaPoista
 38. meillä tyttärellä just sama harrastus!! ja ymmärtäähän sen - on ne aika sööttejä! palkinto 2. haaveissa...

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla mukaan.Ja mulle käy melkein mikä palkinto vaan.Revontulta ja kämmekkäitä ei ehkä,koska molempia on,mut kaikki muu käy. :D

  VastaaPoista
 40. Annis olisi mahtava, kun en ole itse moista vielä ehtinyt tekemään..
  Tai lankaa, tai kassi, itse en ompele...
  Kaksi arpaa, kiitos!
  Onnea hääpäivän johdosta ja kaunista kevättä!

  VastaaPoista
 41. Olipa kiva kun löysin sinun ihanan blogin! Yritin elvyttää iän vanhaa Google-profiiliani, siinä onnistumatta. Laitoin kuitenkin blogisi seurantaan Blogilistan kautta, ihan sen takia että haluan seurata blogiasi jatkossa en siksi että saisin toisenkin arvan :)

  Saat siis itse päättää, osallistunko yhdellä vai kahdella arvalla (kirjaamiesi sääntöjen mukaanhan se olisi yksi arpa). Arvontapalkinnoksi valitsisin vaihtoehdon 1, Revontuli- tai Annis-huivi houkuttelevat. Itse en ole vielä uskaltautunut sellaisia tehdä. Toki vaihtoehdosta 2 houkuttelee myös nuo itse värjätyt langat, ne on aina ihania.

  Onnittelut tulevan hääpäivänne johdosta! Nuo pikkuruiset Sylvian Families -hahmot oli aikas söpöjä :)

  t. Maani

  VastaaPoista
 42. Lukija olen nyt minäkin. Mukavat arpajaiset ja ihana nukkekoti. Minulle kävisi ihan varmasti mikä tahansa mahdollinen palkinto. No, jonkinmoisia sukkia osaan tehdä itse etkä arvaisi tehdä tapeeksi suuria minulle - ja jos saisin hienot sukat, en niitä raaskisi käyttää...
  Terveisin Kristiina

  VastaaPoista
 43. Mä muistelisin että olen itsekin lapsena kerännyt noita sylvanian familiesejä :) Onkohan niitä jo silloin ollut myynnissä vai sekoitankohan nyt johonkin toiseen keräilysettiin.

  Jos voitto osuu kohdalle niin haluaisin ehdottomasti sinun tekemäsi huivin!

  VastaaPoista
 44. Onnea hääpäivän johdosta.
  Arvonnassa vaihtoehto 2.

  T Mirja-m neulomosta

  VastaaPoista
 45. täältä kans onnea hääpäivän johdosta

  VastaaPoista
 46. Aivan ensiksi onnea hääpäivän johdosta! :)

  Ja sitten arvontaan. Juuri liityin lukijaksi, joten kahdella arvalla mennään.

  Arvonnassa vaihtoehto 2 ja 1 ovat keskenään samanarvoisia eli kumpikin käy. Kakkosvaihtoehdossa kassi menee langan edelle. :)

  VastaaPoista
 47. Oi, suloinen nukkekoti! Kauniita neuleita, sain inspiraation noista myssyistä. Annis olisi mieleen, jos arpaonni osuu kohdalle. Hääpäivänänne meidät on kutsuttu perhejuhlaan, joten juhlitaan yhtaikaa.

  VastaaPoista
 48. Upea blogi sinulla!
  Jos minulla olisi tyttö, niin hänellä olisi varmasti myös kyseinen nukkekoti. Nyt lattiat on täynnä autoja, traktoreita, legoja ym. poikien leluja. Meilla pyörii kaksi suloista pojan viikaria :).
  Pistän peukut ja varpaat pystyyn että onnetar suosisi minua ja saisin itse tehdyn kassin :). Tavoittelen siis palkintoa numero 2.

  VastaaPoista
 49. Onnea suuresta kävijämäärästä :)

  Osallistun kahdella arvalla arvontaan. Onnen suosiessa valitsen anniksen tai laukun :)

  VastaaPoista
 50. Osallistun yhdellä arvalla, vaihtoehto 2 on mieluisin. Onnittelut hääpäivän johdosta! T. Leena

  VastaaPoista
 51. Onnittelut kävijämäärästä ja häävuosista :)

  Kahdella arvalla osallistun arvontaan. Palkinnoksi valitsen annishuivin tai kassin.

  VastaaPoista
 52. Hieno nukkekoti! Onnea hääpäivän johdosta!
  yhdellä arvalla matkassa, silmukkamerkit kiikarissa :)

  VastaaPoista
 53. Onnittelut hääpäivän johdosta. Revontulta tavoittelen.
  T:Mersu

  VastaaPoista
 54. Mukana arvonnassa. :) Ykkösen tai kakkosen arvontaan osallistun.

  Terkuin Hanna

  VastaaPoista
 55. Hieno blogi sinulla. Kauniita neuleita olet tehnyt... niin ihana toi sydämmellinen pipokin. Tyttärelläsi on tosi kaunis rakennus.
  Olen liittynyt nyt lukijaksesi.
  Onnea lähestyvän 18v hääpäivän vuoksi. (itselläni täyttyy 14.4 jo 21v)

  VastaaPoista
 56. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 57. hip hei ...
  maailman surkeimman arpaonnen omaavana osallistun minäkin arvontaan
  ja lukijana kahdella arvalla :)

  talo on ihana - meilläkin sitä ollaan kuolailtu useamman tytön toimesta. Eikös noita hahmoja ollut jo vuosia sitten, mutta ovat kyllä siitä kehittyneet - ainakin nämä ihanat oheistuotteet.

  Onnea hääpäivänne johdosta, kippis ja vähintään toinen mokoma vuosia lisää !

  t. päivi alias kattivaara

  VastaaPoista
 58. onnistun sähläämään lahjakkaasti mutta lisätään nyt vielä se palkintotoive eli kassi olisi mun ykköstavoitteeni :)

  VastaaPoista
 59. 1 arpa sillä aattelin ihan vaan kokeilla onneani josko osuis kohalle !

  Toiveena olisi Vironvillainen huivi annis kuulostaa minunlaiselleni sopivalta sillä itse olen tehnyt vastaavalla mallilla Liliaceae :n Mini paletista tosin huivista tuli myös mini , haluan olla vastarannan kiiski enkä halua tehdä samaa kuin muut

  VastaaPoista
 60. 2 arpaa tälle lukijalle
  Jos arpaonni suosii, toiveissa olisi revontuli/annis pirteänvärisenä.

  VastaaPoista
 61. Kahdella arvalla mukana!

  Kämmekkäät olisi ihana ja käytännöllinen palkinto!

  VastaaPoista
 62. Wau miten hieno talo. Kelpais asua, kun molemmilla puolilla on herkkuja myynnissä :D

  Mä osallistun kahdella arvalla ja ykköstä tavoittelen.

  VastaaPoista
 63. Lähden myös mukaan arvontaan. Jos onni suosii, niin Zeldan lanka taitaa houkutella eniten.. Minkäs lankahamsteri itselleen voi!

  VastaaPoista
 64. Ihania nuo tyttäresi olennot! Nukkekotoilu on harrastus joka saattaa kantaa pitkälle aikuisuuteen. Liityin juuri lukijaksi, joten mukana kahdella arvalla. Tavoittelen huivia tai vaihtoehtoisesti sitä kassia. Harmi, että blogien lukeminen tahtoo rajoittua pelkkiin Novitan blogeihin! Sinunkin blogisi olisi jäänyt kokonaan tietoisuuteni ulkopuolelle ilman arvontamainostusta. Ja nyt tämän löysin, niin olen istua nakottanut lukemassa varmaan puoli tuntia ;D

  VastaaPoista
 65. Kyllähän minä tuolta lukijoista löydyn. Eli kahdella arvalla mennään.
  Ihana tuo pupu juttu harrastus tytölläsi.

  VastaaPoista
 66. Lutusia noi pikku hahmot! Etukäteisonnittelut hääpäivän johdosta! Arvontaan osallistun kahdella arvalla ja jos nyt valita pitää niin ykkösvaihtoehto.

  VastaaPoista
 67. oi,miten ihana nukkekoti :)
  lukijasikin olen mutta ei oo tullu hetkeen käytyä lukasee mitäs kaikkee täällä on tehty :)

  VastaaPoista
 68. Ihana nukkekoti! <3

  Arvontaan osallistun 2 arvalla. Jaa-has, jos pitää valita, niin toinen arpa Annis & Toinen arpa Kassin arvontaan :)

  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 69. Kahdella arvalla osallistun minäkin arvontaan, ja jos olen onnettaren suosiossa, toivoisin Annis-huivia punasävyisenä, silmukkamerkkejä tai lankaa
  Onnea tulevan hääpäivän johdosta!
  terveisin Minttuliini neulomosta

  VastaaPoista
 70. Paljon onnea kävijämäärästä! Jos onni suosisi, Annis tai Zeldan lanka. Hyvää työviikkoa!

  VastaaPoista
 71. Onnea!:) Jos onnetar suosis nii nuo tuo kolomonen tai sitte tuo lanka..:)
  T: Ramra Novitasta

  VastaaPoista
 72. Onnea :) Mie olen sinänsä lukija, että kattelen kyllä Google Readerin kautta kaikki postaukset, mutta en käytä bloggeria niin en ole sillä tavalla lukijaksi laskettavissa, omakin blogini on Wordpressissa...
  Joka tapauksessa, upea arvonta, osallistun mielelläni ja toivon silmukkamerkkejä :)

  VastaaPoista
 73. Kahdella arvalla mukana! Lanka tai huivi olis kivoja, tosin ihania nuo muutkin palkinnot! Eli kaikki käy :)

  VastaaPoista
 74. Yhdellä mukana nro 2:sen arvontaan!

  VastaaPoista
 75. Hauska nukkekoti, minulle ihan vieraita hahmoja.
  Osallistun kilpailuun ja haluaisin niitä silmukkamerkkejä, kun ei ole yhtään.

  VastaaPoista
 76. Seuraan blogiasi, mutta blogilsitan kautta, koska minulla ei ole tuota Google tiliä ja itselläni on vuodatuksen blogi. Tykkään blogistasi. Jos kävisi niin mahdottoman hyvä tuuri, että voittaisin arvonnassa, niin en vielä tiedä, mitä valitsisin tai haluaisin. palkinnot ovat aivan huippuja!

  VastaaPoista
 77. Ihana nukkekoti.
  Luna-79 neulomosta

  VastaaPoista
 78. mä en taas pysty töistä kommentoimaan :( Mut siis oon lukijakin kai ja silleen :)

  VastaaPoista
 79. Tosi näpsäkkä blogi sinulla! Ja aivan hirvittävästi onnea tulevan juhlavuoden kunniaksi.Härre gud! Tehän olette olleet kauemmin naimissa kuin mitä itsellä on vuosia vyötäröllä :D

  Itse ottaisin mieluimmiten Anniksen, jos onni suosisi. Värillä ei niin väriä, mutta mielellään jotain iloista :D

  VastaaPoista
 80. Hieno blogi!
  Osallistun yhdellä arvalla ja palkinnoksi mieluiten revontuli huivi :) värillä ei väliä...

  Snoopy

  VastaaPoista
 81. Onnea hääpäivän johdosta. Minulla olet kirjanmerkeissäni, koska blogini on myös vuodatuksen puolella.
  Jos onni suosii, niin ekasta vaihtoehdosta käy kumpi huivi vaan, tai kakkosesta se Zeldan lankavyyhti.

  VastaaPoista
 82. Hei!
  Hääpäivä onnittelut ja monia ihania vuosia eteenpäin toivotus.
  Arvonnassa kumpi vain 2. vaihtoehto tai 3. vaihtoehto olisi mieleinen eli ommeltu kassai tai silmukkamaerkit&korvikset.
  -Megi-

  VastaaPoista
 83. Moikka. osallistun arvontaan kahdella arvalla. ja vaihtoehto numeroa yksi. revontuli huivi. :) onnea hääpäivänjohdosta. ja ihanasta blogista. :)

  VastaaPoista
 84. Onnea hääpäivälle!
  Olen lukija tosin tuore :)
  Kaikki käy paitsi 3.palkinto niitä minulla on jo paljon, muuten kyllä jos arpa lankeaa tälle viestille!

  VastaaPoista
 85. ONNEA! Yhdellä arvalla mukaan taistoon kivoista palkinnoista ;) Mieleisin ehkä Annis-huivi...mutta kaikki käy;D

  VastaaPoista
 86. Onnea pitkästä liitosta! Yhdellä arvalla jään jännäämään saanko Annis-huivin :)

  VastaaPoista
 87. Onnea tulevan hääpäivän johdosta!

  Olen mukana kahdella arvalla. Suosikkilistani voisi olla 2 - 3 - 1, mutta kaikki palkinnot ovat hienoja.

  VastaaPoista
 88. Yhdellä arvalla mukana :) Palkinnolla ei niin ole väliä. Ja onnittelut hääpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 89. Onnittelut hääpäivän johdosta!
  Yhdellä arvalla mukana, lanka olisi mieluisin.

  VastaaPoista
 90. Hyvää hääpäivää :)
  Mukavan oloinen blogi, laitoin seurantaan, en ole aiemmin vieraillut.
  Arvonnassa mukana yhdellä arvalla, en osannut lisätä itseäni lukijaksi, höh. Mieluisin olisi huivi, kumpi vaan.

  VastaaPoista
 91. Onnea hääpäivänä! Mukana kahdella arvalla! :) Mikä tahansa palkinto olis mukava yllätys!

  VastaaPoista