perjantai 11. maaliskuuta 2011

Lankaa Englannista:)

Kummipojalle oli tarkoitus tehdä jouluksi villahaalari... Aloitin ja purin, aloitin eri mallia ja purin ja taisin vielä kolmannenkin kerran kokeilla... Turhaan, ei miellyttänyt malli eikä lanka. Niin jäi kummipoika ilman haalaria!

Suuressa käsityölehdessä oli kiva malli. Yritin pyydystää lankaa siihen, vain yhdestä myymälästä Suomesta löysin, senkin netin kautta. Kerä vain 25 grammaa ja hinta melkein 4 euroa. 10 kerää olisi tarve... Kalliiksi tulisi... Onneksi kummipojan äiti on erittäin etevä nettisurffailija ja etsi langan ulkomailta. Tilattiin kimpassa Knitting Villagelta ja hinta puolet halvempi, taisi olla postikulutkin halvemmat kun Suomen sisällä. Ja tuli todella nopeasti!

Lanka on siis Sirdarin Snuggly Snowflake Chunky, väriltään Laguuni. Ihanan tuntuinen lanka:) Ohjeenkin tilasin, vaikka sitä lehden ohjetta olisi varmaan voinut käyttää hyväksi. Tästä nyt sitten ihanalle pikkuiselle kummipojalle haalari kevääksi:)Eli lankaa tulee ovista ja ikkunoista edelleen;) Nämä langat ei kuitenkaan mene ikinä sinne kuuluisaan lankakasaan vaan saavat jäädä sohvalle siihen asti kunnes alan haalaria työstää;)

Puikoilla nyt pari Annista, yhdet sukat (neljät odottaa vuoroaan;)) ja se 1-vuotis lahjakin pitäisi aloittaa mahdollisimman pian. ja onhan sitä listalla vaikka kuinka monta muutakin juttua:)

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihana lankasaalis. Kohtahan me taas lisää hankitaan ;-). Minä sain nyt syyn hankkia itselleni ainakin 300 g vironvillaa. Kurkkaapa viimeisin päivitykseni blogissa.

  VastaaPoista
 2. Jaa, Lankaideassa näyttää olevan 2.20/kerä.
  Kiva nallekarhupuku tuossa kuvassa.

  VastaaPoista
 3. seijap: Kurkkasin ja kommentoinkin:) Ihana tunika!
  Minä yritän harkiten ostaa tselleni lisää lankaa;)

  KristiinaS: Se ohje Lankaideassa on tuon 2,20 euroa, langat tarjouksessa 3,15 euroa. Silloin kun minä kurkin oli sen 3,70 euroa. Ja tuo on ainoa paikka mistä sitä Suomesta löysin ja esim. tätä tilaamaani väriä ei ole tuolla ollenkaan.
  Nallekarhupuvussa se kummipoikakin kohta kulkee:)

  VastaaPoista
 4. Sorry, mitens mä kuvittelin langan hintaa katsovani, enkä ohjeen. En mä muuten hintaa etsinytkään mutku musta toi oli aikas kallis 100% polyester-langaksi.

  VastaaPoista
 5. Se on hyvä , että lankaa ja ideoita piisaa :) Eipähän tule aika pitkäksi :)

  VastaaPoista
 6. Tulee tosi kiva haalari :). Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. KristiinaS: Ajattelinkin, että katsoit vaan väärin:) ne hinnat oli päällekkäin ja vasta klikkaamalla sai selville mitä ne koskee.
  On tämä kallis lanka, mutta jospa lopputulos on sitten niin ihana, että sitä hintaa ei sitten ajattele enää;)

  Sude: Minusta tuntuu, että työ haittaa harrastuksia ja saisin enemmän ideoitani toteutettua jos olisi enemmän aikaa;) Mutta onhan se töissä käytävä, että saa lisää lankaa:D
  ps. sinun huivisi valmistuu pikkuhiljaa:)

  Neferi: Toivottavasti osaan toteuttaa yhtä ihanan <3

  VastaaPoista
 8. Upean väristä lankaa, varmasti tulee kaunis haalari. Hyvää viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 9. Neule-Kirppu: Kiitos:) Toivotaan, että osaan tulkita ohjetta oikein!
  Mukavaa viikonloppua myös sinulle:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkistä!
  Menenkin heti tutustumaan tuohon nettikauppaan!!

  VastaaPoista