keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Ystäväni yllätti ihanasti!

Oi sinä ihana ystäväni :)

Olen ihan melkein sanaton (en siis oikeastaan koskaan jää sanattomaksi;)) niin ihanat sukat kuoresta kuoriutui! Oikeat namskikset! Kiitos kultaseni:) Yllätän sinut taas joskus jotenkin, kun et sitä osaa odottaa ystävä-kultani! Olen kyllä onnekas kun olen tavannut kaltaisesi ihmisen:)

Ja tuo Varpukerä herätti heti sympatiat perheessä, yksi oli ottamassa tyynyksi, toinen jo suunnitteli mitä siitä tehtäisiin ja kolmas nimesi sen putputiksi:) Saas nähdä löydänkö sitä enää kun selkäni sille käännän:DKyllä ystävät on ihania! Hymy huulilla toivottelen mukavaa loppu viikkoa kaikille! Tämä viikko on kyllä ollut minulle antelias:)

11 kommenttia:

 1. Taidetaan olla ihan yhtä sanattomia:D minullapas oli ihanampi paketti:) Haleja sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ja taaaas sä sait sukat! Sulla on pian sukat joka päivälle, parhaalle kahdet;)

  VastaaPoista
 3. Blogimaailam luo hyviä ystäyyssuhteita♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lila. Huivi tuli ja on ihana ja niin olet ihana sinäkin. Paketti tuli sopivasti syntymäpäiväkseni :) Suuri kiitos sinulle !

  VastaaPoista
 5. Zelda: Me jaksetaan väitellä tästä asiasta aina:) Ollaan molemmat yhtä ihania ja yhtä ihanat paketit saatiin:D Sinun kanssasi on mahdoton väitellä kun kumpikaan meistä ei ikinä voita;) Ihana olet <3 Haleja myös sinulle!

  KristiinaS: Juu, taas sain sukat ja tiedän että lisääkin on tulossa:D Mulla taitaa olla parhaille päiville kolmet;) Mutta yllättävän monesti sukat löytyy neidin huoneesta, mur!

  maiju: Me ollaan tuon Zeldan kanssa ihan oikeasti "tavattu" netissä ja siitä se ystävyys sitten on syventynyt niin, että olemme jo melkein riippuvaisia Hesa reissuistamme muutaman kerran vuodessa:) Häntä on aina yhtä ihana nähdä!

  Sude: Sattuipas somasti juuri syntymäpäiväksesi:) Onnittelut! Hyvä kun tykkäsit huivista, niinkuin ole jo aikaisemmin sanonut, rakastan neuloa huiveja:) Ihana olet sinäkin <3 Et uskokkaan kuinka hyvä mieli tuli tästä kommentistasi:)

  VastaaPoista
 6. Ystävät ovat ihania! Oletpa saanut upean yllärin.

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat! Mitäs ajattelit putputin pään menoksi?

  VastaaPoista
 8. Ystävyys on niin tärkeä asia! Upeaa, että olette "löytäneet" toisenne :) Paketista putkahtanut putputi kiinnostaa minuakin, joko on suunnitelmat sen osalta selvinneet?

  VastaaPoista
 9. Olet saanut ihanan paketin, toi lanka on ihan namu.
  Jännityksellä odotan tuleeko reissusta mitään.
  Huomenaamuna ehkä selviää.

  VastaaPoista
 10. Neferi: Kiitos:)

  Neule-Kirppu: Olen samaa mieltä:)

  Krista: Kiitos:) Putput saa olla hetken ainakin vielä keränä:) Mutta jotenkin näen sen kaulaliinana:D

  Mari: Kiitos kivasta kommentistasi:) Kaulaliinaksi tuo juttelee haluavansa, mutta koskaan ei voi tietää:D

  Smirgeline: Kiitos:) Toivotaan, että kaikki kääntyy parhain päin ja matka onnistuu!

  VastaaPoista