maanantai 14. maaliskuuta 2011

Maanantain pelastus:)

Tänään minua odotti kaksi pulleaa kirjekuorta kotona keittiönpöydällä. Mieskin uteliaana minulle heti niistä mainitsi kun kotiin saavuin;) Ensimmäisestä kuoriutui näin herkullinen neulatyyny! Kiitos Ertzu! Tämä on ihana!!! Kannatti tulla töistä kotiin;) Alemmassa kuvassa neulatyyny toiselta puolelta:)

Toisesta tänään tulleesta kirjeestä paljastui näin ihanat raitasukat! Ihan juuri sopivan kokoiset:) Tykkään ihan hirmuisesti, raita on aina kuulunut lemppareihini, itse vaan olen niin laiska päättelemään langanpäitä ettei tule tehtyä tällaisia herkkuja.

Ja nämä toiset ihanuudet ilmestyivät kirjeestä myös:) Juuri kuin tehdyt minun jaloilleni, niin sopivat nämä on! Ihanat! Suurkiitos Paprika!


Kuopuksen kanssa teimme nämä silmukkamerkit juuri äsken:) Kukaan ei arvaa mitkä noista on kuopuksen tekemät;) Niin hyvä hän jo näissä hommissa on! Nämä lähtevät huomenna uusiin koteihin:)Oikein ihanaa maanantai iltaa kaikille! Raitalampaan tunnustukseen palaan myöhemmin, sitä pitää oikein miettiä, että mitä sitä siihen vastailee;)

8 kommenttia:

 1. No oli kyllä ihana maanantai yllätys! Ja hienoja korviksia olette tehtailleet!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä oliki kiva maanantai:)

  VastaaPoista
 3. Auli: Oli kyllä ihan kiva maanantaiksi:) Nuo helmijutskat on silmukkamerkkejä, lisäsin sen tekstiin:)

  Askartelin itte: Juu, oli kyllä tosi kiva maanantai:)

  Neferi: Kyllä! :)

  VastaaPoista
 4. No nyt sulla on sukkia, ei tarvii ihan heti itse tehdä. Kauniita merkkejä ootte tehneet, mulla onkin just käytössä pari tommosta.

  VastaaPoista
 5. KristiinaS: Sukkia ei voi koskaan olla liikaa! Minä olen sellainen villasukkien suurkuluttaja, kesät talvet villasukat jalassa:) Itse en itselleni juuri kyllä ehdi sukkia neuloa, ihanaa saada niitä sitten muiden neulomana:)
  Me kuopuksen kanssa tykätään thdä merkkejä, mutta en minä itse ehtisi kaikkia edes käyttää:D

  VastaaPoista
 6. Kauniita sukkia olet saanut! Noi raitasukat on tosi kivat. Jonain vuonna saat vielä yhdet sukat lisää...

  VastaaPoista
 7. Krista: Olen samaa mieltä, kauniita sukkasia sain:) Ja sinultakin saan kauniit sukat, joilla ei ole kiire:)

  VastaaPoista