lauantai 19. maaliskuuta 2011

Lauantai illan tuumailuja...

Tänään on ollut hyvä ja kiva päivä:) Menin tänään aamulla yläkoululle, siellä oli kodin ja koulun yhteistyöpäivä. Olin buffetissa myymässä koko päivän, ja kauppa kävi! Siellä oli musikaaliesitys lopuksi, kasi- ja ysimusiikkiluokkalaiset olivat esiintyjinä tai ysiluokka esiintyi ja kasit soittivat, myös ysit siis soittivat. Oli hieno esitys! Uskomattoman taitavia nuoria oli sali täynnä!

Esikoiseni oli siellä av- ja tekniikkamiehenä, äiti on ylpeä pojastaan! Musiikkiope kehui minulle esikoista ja kiitteli kovasti poikaa:) Poika siellä hoiteli muiden kanssa valo- ja äänipöytää. Taisi olla 6 kaveria kaikkiaan noissa hommissa, kaikilla oli vähän eri homma.

Neidillä oli ihan tavallinen (tai ei nyt ihan tavallinen kuitenkaan) koulupäivä, mutta puoliltapäivin sitten kaikki koululaiset tulivat kuuntelemaan musikaalia.

Kuopuskin tuli koululle musikaalia kuuntelemaan:)

Minulla lähenee pikkuhiljaa 20 000 laskurissa. Nyt kysynkin teiltä, että mitä tälläkertaa arpoisin:) Itse arvonnan laitan sitten myöhemmin pystyyn, mutta apujanne tarvitsisin että mitä ihmettä tällä kertaa... Huivin olen tehnyt, onko hölmöä tehdä uusi vaikkapa jonkun muunlainen vai olisiko tällä kertaa sukat hyvät vai ihan lankapalkinto vai tekisinkö korvikset tai silmukkamerkkejä. Nyt pallo on teillä täällä blogissani kävijöillä:)

Mukavaa lauantain myöhäisiltaa kaikille:)

13 kommenttia:

 1. Arvo Revontuli, niitä ei koskaan ole naisella liikaa ;-).

  VastaaPoista
 2. Lankaa ei ole koskaan liikaa, eikä sukkia. Korvakorutkin olis ihan kivat. Huivin ja silmukkamerkkejähän jo sainkin, joten en nyt niitä toivo :)

  VastaaPoista
 3. Yritin eilen tehdä silmukkamerkkejä, mutta sain vain reikiä sormiin metallilangasta:D, joten silmukkamerkit olisivat kivoja...

  VastaaPoista
 4. Uskoisin, että nuo kaikki mainitsemasi vaihtoehdot kelpaavat. Ainakin minulle :) Pääasia taitaa olla, että sinulla itselläsi on hauskaa tehdä sitä palkintoa :D

  VastaaPoista
 5. Kaikki kelpaa. Silmukkamerkitkin ois kivoja, mulla kun ne on hakaneuloja... Revontulihuivikin kyllä kelpais. Uskon, että sulta tulee vaan kivija palkintoja.

  VastaaPoista
 6. Lankaa ei ole koskaan liikaa. :D Pääasia, ettet turhaan stressaa palkinnon vuoksi, ylläripaketit on aina kivoja.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille:)
  Odotellaan vielä jos tulisi mielipiteitä enemmän ennekuin laitan arvonnan pystyyn:D Joka tapauksessa siis laittelen arvontaa jossain vaiheessa ja kaikki nuo mitä ehdotin on minulle mielekkäitä. Mutta näistä kommenteistakin jo olen saanut paljon apua ja jo jonkinlainen sotasuunnitelma on valmiina:)

  VastaaPoista
 8. No meillehän kelpaa ihan mikä vaan: huivi, sukat, silmukkamerkit, lanka tai vaikka marsu ;)

  VastaaPoista
 9. hih..lisää sammakko kasseja..en vaan mitenkään röyhistele rintaani..mutta kelpais varmaan muillekkin..nii ja silmukka merkit..mulla on kaikki tarvittavat..mutta ei oikein onnaa meitsin silmukka merkit..ja yllärit on kaikkein parhaita...

  VastaaPoista
 10. Krista: Se on kiva kuulla, että kaikki kelpaa:D Marsuista ei taida lapset luopua (enkä minäkään;)) ja virkata en vielä osaa sellaista... ;)

  ertzu: Ei kai noita sammakkokasseja voi muilla olla;)? Ylläri vois tietty olla uks vaihtoehto:) Pitää laittaa mietintään, kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista
 11. Lankaahan aina tarvitsee;) Huivitkin ja muutkin itse tehdyt ovat kivoja ylläreitä. Että ihan kaikki kelpaa.

  VastaaPoista
 12. Lanka on aina mukavaa, kun se on kuitenkin muuta kuin mitä itsellä on varastossa. Toki toisen tekemä huivikin on ihana.

  VastaaPoista
 13. Kiitos Neule-Kirppu ja Pirena mielipiteistänne:) Katsellaan millaisen arvonnan saan laitettua pystyyn. Pitää vielä vähän kehitellä sitä omassa päässä ensin ennen julki tuloa;)

  VastaaPoista