torstai 10. maaliskuuta 2011

Päivän naurut!

Ihan pakko jakaa tämä teidän kanssanne! Facebookissa eilen mainitsin olevani 1/2 kiloa lankaa rikkaampi ja siellä sitten kyseltiin, että mitä aion langasta tehdä.
Meidän neiti sinne kommentoi, että: "Ei se mitään niistä aio tehä, ellei päättäny jo kaupas, mut ei äiti vältsisti sillonkaa tekis mitää niil, heittää vaa kasan päälle ja antaa lojuu sie muutaman vuoden ja sit huomaaki "voi mullahan on näinkin ihana lanka kerä täällä" eikä sillonkaa välttämättä tee siit mitää. ;))"

Nauroin ääneen kun luin tuon kommentin:D On minulla ihana lapsi <3

14 kommenttia:

 1. Heh, tunnistin myös itseni tuosta kuvauksesta.

  VastaaPoista
 2. Mitä inhorealismia jo pienestä pitäen, voih!

  VastaaPoista
 3. Just, eikä melkein! Sopii meikäläiseenkin :) Mutta tosin hyvin oivallettu neitokaiselta.

  Kävin tänään juuri penkomassa varastoani, ja samalla huokailin ihastuksesta useammankin kerän/pussin kohdalla: "Ai niin, tämä ihanuuskin odottaa täällä..." Ja jätin odottamaan :)))

  VastaaPoista
 4. Painaisin tykkää nappia, jos tässä sellainen olisi :)

  VastaaPoista
 5. mitenkähän mä jolaain muotoo tunnistin itteni..kyllä ne lapset osaa..tästä on muutama vuos aikaa kun olin jonnekin lähdössä ja meikkasin keittiön pöydän äärellä niin tyttö tuli ja kysy miksää mutsi meikkaat..vastasin että piristän itteeni..tyttö tokas turhaan sä mutsi meikkaat ku sulla on kuitenkin noita ryppyjä

  VastaaPoista
 6. olen sanonut jotain samantyylistä omalle äidilleni nuorempana! :D tosin nyt vain tyytyväisenä hiplailen noita satoja lankakeriä ja mietin että mitäs niistä tekisin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille:) Onhan tuota lankaa kertynyt jokunen kerä;)) Tänään neiti sanoi, ettei ikinä ala neulomaan niin kuin minä. Sanoin vaan, että ikinä ei kannata sanoa ei ikinä:D

  VastaaPoista
 8. Mites se menikään, totuus tulee lasten suusta tai jotain ;)

  VastaaPoista
 9. Voi sinnuu. Nyt ku sulla on paljon lankoja, niin löytysköhän niistä KATRI nimistä akryylilankaa. Se on (kuulemma) prismojen oma tarjouslanka. Haksahdin ostamaan oman kaupan viimeiset 3 kerää vaalean sinistä lankaa. Kuten arvata saattaa, lanka loppui kesken. Nyt kun olen viikon tuota "ihmettä" metsästänyt, oon saanut tietää, oli tarjouslanka, ei tuu lisää ym ... Arvakkaa hatuttaako? Kyseessä on vielä toivottu lahjusneulos minijälle. Itte en akryylilankoja muutoin neuloisikaan.Paikkakunnan lähikaupat kierretty.APUVA huutaa Nelimummi.

  VastaaPoista
 10. Kyllä minuakin nauratti tuo lapsesi kommentti:) Lasten suusta kuulee totuuden:) Meillä minun nuorin tyttäreni sanoi,kun näki vain vasta osan lankavarastojani:voi äiti parkaa,kun järki karkaa!

  VastaaPoista
 11. Krista: niinhän ne viisaat sanoo;)

  Nelimummi: Onhan tuota lankaa kertynyt muutama kerä ja vyyhti tähän taloon;) Katri lankaa ei valitettavasti tuolta "kasasta" kuitenkaan löydy. Voin toki kurkata ensi viikolla meidän Prisman lankahyllyn josko siellä vielä olisi. Ilmeisesti sitän on vain yhtä sävyä vaaleansinistä?

  intsu: Hih, viisas lapsi sinullakin:)

  Katju: Niimpä niin:)

  VastaaPoista
 12. Nelimummi taas. Värin numero on 154 ja erä numero 66025. Jos löydät laita tietoa. Kiitos. Maksan kyllä hinnan ja postituksenkin.

  VastaaPoista
 13. Nelimummi: Ilmoitan heti jos lankaa löytyy:) Toivotaan niin!

  VastaaPoista