keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Minä itse:)

Minä itse olen välillä aika hassu nainen:)

Rakastan perhettäni ja haluan jakaa hyvää mieltä ympärilleni. Inhoan epärehellisyyttä ja kieroilua. Olen melko suora ihminen ja minä en ymmärrä lukea rivien välistä eli jos minulle on asiaa on paras puhua suoraan;)

Minä tykkään enemmän antaa kun ottaa vastaan:)

Olen ylipainonen ja taistelen sitä vastaan välillä hampaat irvessä, vaan joskus voitan minä ja joskus herkut:D Tykkään ennen kaikkea hedelmä irtokarkeista!

Minua on helppo miellyttää, olemalla vain oma itsensä:) Jaksan kuunnella toisten murheita, mutta puhisen myös omat murheeni ulos! En ole enää niin sinisilmäinen kun nuorempana.. Tämä on ollut vaikeaa opetella! Positiivinen ajattelu on myös ollut kovan opettelun takana, mutta olen onnistunut mielestäni ihan hyviä, ajattelen että aina kolikolla on kääntöpuolensa silloin kun "elämä potkii päähän".

Osaan tarvittaessa sanoa ei, vaikka auttamaan olen aina valmis!

Omistan ihania ystäviä, myös sellaisia ihania ystäviä, joita en ole ikinä livenä tavannutkaan. Mutta sydän tietää kuka on ystävä:)

Tällaisia mietteitä tänään! Iloa keskiviikko iltaanne:)

9 kommenttia:

 1. SNY:si täältä jostain lähettää iiiiison halauksen :)

  VastaaPoista
 2. Jotain kummaa tapahtuu bloggerissa, ei pääse kirjautumaan sisälle omilla tiedoilla. Neferi tässä yrittää selvittää, mitä voi tehdä, eli ainakin blogeihin pääsee.....:)

  VastaaPoista
 3. Ja niin se taas alkoi toimia...mystillistä.

  Ihmiselle on hyväksi se, ettei ole liian kyyninen..I think..ja jokaisessa esteessä on se ylittämisen mahdollisuus.

  VastaaPoista
 4. voi sua ihana virtuaali ystävä..iso halaus myös täältä..tunnistin itseni suht täydellisesti tekstistä..mä en vaan oo koskaan ollut sinisilmänen..kun on vihreen ruskeet silmät..hih..kiitos ihanista jutuista..en edes osannu odottaa koko sammakko väskyä on se niin ihana...KIITOS....

  VastaaPoista
 5. Kiitos SNY:)

  Neferi: Juu, turhan kyyninen ei kannata olla:) Onneksi elämä opettaa! Ja kilotkin on taas karisemaan päin;)

  VastaaPoista
 6. ertzu: Juuri sinunlaisesi ihmiset tekevät maailmasta paljon paremman paikan:)
  Ei minunkaan silmät ihan pelkästään siniset ole, harmaata siellä on joukossa ja ompa joku nähnyt vihreääkin:D
  Se sammakkokassi vaan oli jotenkin heti sinun oloisesi, siksi sen sait. Hassua kun ei olla ikinä tavattu ja heti tuntui siltä, että se on sinun!

  VastaaPoista
 7. Voi miten hienosti kirjoitettu! Ja koko kirjoituksesi voisin allekirjoittaa, tosin tuossa kolikkoleikissä sinä taidat olla aika lailla edellä. Paitsi hassu, olet myös lämmin, ajattelevainen ja ihan vaan mukava =)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Krista:) Olet kyllä ihana!

  Kiitos Kangaskasa, ehkäpä tälle tarinalle tulee joskus jatko-osakin:)

  VastaaPoista