perjantai 25. maaliskuuta 2011

Violettia ja vaniljaa eli toinen sny-paketti on saapunut!!

Tänään saapui ihana paketti Snyltäni, kiitos kovasti! :) Paketin sisältö on tosi kiva! Mistä tiesit että tykkään käyttää palasaippuoita? Kynttilöissä tykkään vaniljan tuoksusta (tykkään vaniljan tuoksusta kyllä ihan missä vaan:D) ja helmet ovat heikkouteni:)

Paketissa oli siis IHANAA Puroa, luumupuu, sitä lemppariani! Ananas vanilja palasaippua, pienen pieniä helmiä pussillinen, ihana pieni ristipistotyö ja kaunis kortti. (Ristipistotyön varasi kuopus ja langoista valmistuu jotain ihan itselleni, tuossa ne vieressä kuiskuttavat, että niistä tulisi kauniit lapaset;))

Tässä kuva paketista, joka on Snyni sanoin (ja näihin täysin yhdyn) "Violetin vaniljaista ... Vaniljaisen violettia..." Olen täydellisen tyytyväinen pakettiin ja salaiseen neuleystävääni:)Kiitän kauniisti sinua Snyni:) Olet ihana ja oikea aarre! Ja minusta tuntuu aina vaan enemmän ja enemmän että tunnet minut jostain... Niin hyvin osaat pakettini rakentaa:)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Hahahaa tää on täällä puoli päivää odottanut, että joko joko? Eikö vieläkään? Mihin jäi? Mutta tulihan se näemmä tänään perille <3

  Tämä pakettien laittaminen on kyllä niin kivaa. Ja kiva kun sattuu mieleisiä yllätyksiä :D Kovasti täällä jo pohdin seuraavaa lähetystä, saapa nähdä mitä sinne sujahtaa ;)

  VastaaPoista
 2. Onpas sinulla ihana sny, sehän lukee sua kuin avointa kirjaa :)
  Ihana paketti.

  VastaaPoista
 3. SNY: Hih, ihanaa että olet käynyt kurkkimassa:) Olin myöhään vasta kotona eilen ja heti piti päivittää blogini kun iso kuori oli tullut:)
  Kivaa odottaa mitä keksit seuraavaan pakettiin! Saisinko esittää toivomuksen? Haluaisin, että saisin sinulta joskus jotain itsetehtyä:) Kortithan olet kyllä tehnyt itse, mutta niitä ei oikein voi kuljettaa mukana:)

  Simpura: Minusta on ihan uskomatonta miten Snyni tietää! Ja Snyni on kyllä ihana:) Ja pakettikin on ihana <3

  VastaaPoista