torstai 31. maaliskuuta 2011

Sukattaa ja höpisyttää:)

Tänään tuli taas ihanaa postia!

Kuopus tuli ensimmäisenä kotiin ja ilmoitti puhelimitse minulle, että pehmeä kirje odottaa, siellä on varmaan joku huivi:) Eipä ollut huivi vaan ihanat pitkät palmikkosukat:) Se oli rakkautta ensi silmäyksellä <3

Alla muutama kuva sukista:







Nämä ihanat sukat minulle teki Piivi :) Kiitos! Itse lähetin hänelle vaihdossa Annis huivin, musta-harmaasta vironvillasta tehdyn. Taidamme molemmat olla tyytyväisiä tähän vaihtoon:) Minä siis ainakin olen!

Minä olen kohta kolme viikkoa elänyt vähillä hiilareilla, paino on alaspäin menossa (ja sehän tässä minulla on tarkoituskin). En kuitenkaan tunne karppaavani, kun syön ruisleipää (tosin valitsen leivän missä vähemmän hiilareita) ja hedelmiäkin syön jonkin verran. Ihanaa kun makean himo on tiessään ja annoskoot pienentyneet huomattavasti:) Painoa on lähtenyt viime vuoden lokakuusta kymmenisen kiloa, sen kyllä huomaa liikkuessa;) Joulu sekoitti pahasti kaiken (yllätys yllätys!) ja nyt olen saanut pois sen kaiken mitä joulu ja joulun jälkeinen elämä toi takaisin.
Vatsani voi hyvin kun en syö vaaleita jauhoja enkä sokeria (paitsi niistä hedelmistä saamani), kahvin juonninkin olen karsinut tosi minimiin, aamulla kuppi ja se on siinä. Sen sijaan Rooibos teetä juon monta kupillista päivässä:) Meidän lähikaupoissa vaan on aika surkea valikoima Rooibosta... Haluaisin sitä mangon makuista, vaan en ole mistään löytänyt:(
Nyt vain odottelen, että lumet sulaa niin että pääsen pyörällä töihin!

Mukavaa huomista perjantaita kaikille! Ei sitten huijata muita kovin pahasti;)

12 kommenttia:

  1. Minä olen myös karpannut lokakuun alusta saakka, en painonpudotusmielessä, vaan muuten vaan terveyssyistä. Vatsa on rauhoittunut kummasti; nyt voin jopa käyttää välillä ihan laktoosia sisältäviä maitotuotteitakin, kun aiemmin en sietänyt edes Hylaa! Rooibosta juon minäkin, tykkään eniten ihan naturellista ilman mitään mausteita, sitä saa Lidlistä. :) Minä en oikein noista aromatisoiduista juomista perusta, kun ne maistuvat ihan keinotekoiselle. Vihreää teetä juon aamulla, että päivään saa vähän piristystä. Aiemmin ei muuten vatsani kestänyt teetäkään lainkaan, kahvia en ole uskaltanut edes kokeilla, enkä kyllä mustaa teetäkään. Eli ehkä se karppaaminen on vaikuttanut siihenkin. :)

    VastaaPoista
  2. MariJ: Lidlistä minäkin joskus ole Rooibosta ostanut. Pitääkin muistaa ensi kerralla siellä käydessä täydentää varastoa:)
    Minulla myös vatsa sietää paremmin maitotuotteita nyt kun olen vähentänyt hiilareita ja olo on myös energisempi. Ja se on kyllä ihanaa, kun tuntui että väsyttää koko ajan ihan hirveästi!

    VastaaPoista
  3. Minä kanssa pähkäilen sen karppaamisen kanssa. Minulle lääkärikin suositteli sitä. En pysty silti oikein työaika sitä kunnolla toteuttamaan kun pitää valvoa syömistä koulussa ja se ruoka kyllä perustuu hiilihydraatteihin. Aina on perunaa, pastaa, riisiä. No, mutta kun kesäloma alkaa ja jään kotiin niin silloin kokeilen. kesällä kotona tuntuu ihan helpolta syödä salaatteja ja lihaa kun olen täällä aina päivät yksikseni. Mutta kiva on kuulla kokemuksia asiasta.

    VastaaPoista
  4. Ihailtavaa karppaamista, mä oon päin vastoin lisännyt makean syöntiä....voih. Upeat sukat sait, tollasia on varmaan kiva pitää.

    VastaaPoista
  5. Ihanat sukat oot saanut..mulla kanssa suunnitelmissa pullan ja vaalean leivän jättäminen..mä nyt oon taas vastaavasti vetänyt kilpaa kahvia ja tupakkaa...nii ja suklaataa..mä sain reilun kaupan mango teetä ja oli aivan ihanaa..tais tulla kristalta ja tais olla princess teetä...hauskaa viikonloppua

    VastaaPoista
  6. Ihanat palmikkosukat olet saanut taas! Sä et kohta enää tarvi niitä mun sukkia, kun niissä on kestänyt niin kauan ;) Mä en todellakaan karppaa, mutta olen jo jokin aika sitten jättänyt vaalean viljan pois vatsan takia. Hedelmiä ja marjoja syön niin paljon kuin sielu sietää =) Tuorepuuroa popsin aamulla ruisleseiden kanssa (kuidun takia) ja mahdollisuuksien mukaan välttelen työpäivänkin aikana valkoista riisia, pastaa ja perunaa. Täysjyväriisiä ja -pastaa syön. Ihan sen takia, että mulla oli koko ajan maha kipeä. Vaan eipä ole enää! Kuidun lisääminen ja vaalean viljan pois jättäminen on auttanut.

    VastaaPoista
  7. Ihailtavaa sinnikkyyttä Lila! Minun laihisteluyritykseni tökäävät aina todella huonoon itsekuriin. Hetken pysyn ruodussa, mutta sitten taas repsahdan :( Pitäis jostain saada sinniä ja jämäkkyyttä elämään, mutta en oikein tiedä mistä sitä lähtis haalimaan...

    VastaaPoista
  8. Voi kun kanssa löytäisi sen kunnonkohotus-terveelliset elämäntavat-oikea ruokavalio paketin avaimet, ovat olleet jo jonkun aikaa kateissa. Sulla on hyvä vauhti päällä, onneksi olkoon saavutuksista!

    VastaaPoista
  9. Auli: Kyllä välillä tekee mieli oikein kunnon pullaa tai vastaleivottuja sämpylöitä.. Mutta joskus on sallittua, pidemmän päälle vatsa ilmoitta erimielisyytensä.. Mutta kaikenkaikkiaan olen kyllä tyytyväinen valintaan:)

    ertzu: On sitä meikäläinenkin joskus kuluttanut tupakkaa ja kahvia, hyvin piti nälän loitolla;) Nyt ei kulu enää tupakkaa eikä juuri siis kahviakaan:D Tummaa suklaata saa syödä, sitä ei edes paljon kerralla pysty syömään:) Ja minä en muista suklaista edes tykkää kun kunnon tummasta (vähintään 70%)
    Sukat minustakin ihanat!

    Krista: Niin on ihanat:) Ja kyllä tarvitsen sinunkin tekemäsi:D Täysjuvä riisiä minäkin syön ja itsetehtyjä leipäsiä spelttijauhosta:)

    Katjuksa: Kiitos:) Sinnitelle juuri mennään eteenpäin;) Itsekuria löytyy, mutta välillä se vähän kärsii välillä... Toivon, että jaksan pyöräillä töihin kauemmin kun viikon:D

    Mari: Kiitos:) Vauhti on päällä välillä vauhdikkaammin ja välillä vähän hitaammalla... Mutta eteenpäin sinnittelen, takaisin en noita 10 kiloa tahdo!!

    VastaaPoista
  10. enkulin käsityöt: Minustakin nämä ovat ihanat! :)

    VastaaPoista